Despre noi

Într-un cadru natural şi înconjurați de oameni cu suflet, Căminul de Bătrâni Cruceni vă oferă atmosferă de acasă. Punem la dispoziţia beneficiarilor săi o clădire nouă, construită din fonduri europene după ultimele standarde de design şi confort, cu un număr de 20 locuri. De la obiectele sanitare până la dotările interioare, totul este nou şi a fost ales ținând cont de destinația clădirii și de nevoile specifice ale persoanelor în vârstă.

Acest loc destinat seniorilor s-a conturat din dorinţa de a oferi generaţiei bunicilor și părinților noștri îngrijirea de specialitate, tratamentul, atenția și respectul de care au nevoie.

Mediul plăcut, serviciile de calitate și tratamentul individualizat se îmbină cu grija, compasiunea și respectul pe care echipa noastră îl oferă rezidenților.

Țelul nostru este mulțumirea și bucuria seniorilor izvorâtă din calitatea ridicată a vieții, din atmosfera plăcută și caldă și din serviciile deosebite oferite de echipa noastră.

Căminul nostru își propune sa fie un loc de recuperare și de însănătoșire necesar seniorilor care ne trec pragul.

Vă invităm, cu drag, să vizitați secțiunile Galeria Foto și Servicii oferite de Căminul nostru, iar dacă sunteți mulțumiți de cele văzute, puteți găsi adresa noastră și numerele de telefon la care puteți lua legătura cu noi la secțiunea Contact.

Demnitatea, siguranța, tratamentul și recuperarea dumneavoastră sunt prioritățile noastre.